Tuesday, October 4, 2022
HomeNew SongsBanno Beautiful Lyrics In Hindi English || बन्नो ब्यूटीफुल ||

Banno Beautiful Lyrics In Hindi English || बन्नो ब्यूटीफुल ||

Banno Beautiful Lyrics In Hindi English

Summary : Banno Beautiful Song Album Song है। इस गाने को Upasna Gahlot ने गाया है। और Music Yo Gold E Gill ने दिया है। इस गाने के बोल Yo Gold E Gill ने लिखे है।

About : Banno Beautiful Song

  • Song Title : Banno Beautiful
  • Album : Banno Beautiful (2022)
  • Singer : Upasna Gahlot
  • Music  : Yo Gold E Gill
  • Lyrics : Yo Gold E Gill
  • Label : Yo Music

Banno Beautiful (Official Video)

Banno Beautiful Lyrics In Hindi

हो बूट कट जीन पहरै
शर्ट रंगदार रै
हो काली ऐनक गोरा गोरा
काली लेरया थार रै

मैं देख कै राजी होल्यु
मेरा एंडी सै भरतार रै

तू करै ना कदर मेरी जालम
तू मेरा हैंडसम बनडा
मैं तेरी बन्नो ब्यूटीफुल बालमा
हाँ तू मेरा हैंडसम बनडा
मैं तेरी बन्नो ब्यूटीफुल बालमा

धर्मेंद्र सा चालै जणू धरती सी हालै
धरती सी हालै

धर्मेंद्र सा चालै जणू धरती सी हालै
लागै कती फिल्मी सा सीन रै
लुक कती देसी राखै असला विदेशी
तू निरा अफगान की अफीम रै

चाहवै तेरी गैल तेरी होकै चालणा
तू मेरा हैंडसम बनडा
मैं तेरी बन्नो ब्यूटीफुल बालमा
हाँ तू मेरा हैंडसम बनडा
मैं तेरी बन्नो ब्यूटीफुल बालमा

बण मेरा हसबैंड होगी मैरिज ग्रैंड
बण मेरा हसबैंड

बण मेरा हसबैंड होगी मैरिज ग्रैंड
बैठ घोड़ी पै ब्याहण मन्नै आइये तू
ल्यूंगी फैमिली संभाल पूरा रखूंगी ख्याल
छोरा तेरे जिसा गोदी म खिलाइये तू

करूँ प्रपोज़ दिये टाल ना
तू मेरा हैंडसम बनडा
मैं तेरी बन्नो ब्यूटीफुल बालमा
हाँ तू मेरा हैंडसम बनडा
मैं तेरी बन्नो ब्यूटीफुल बालमा

Banno Beautiful Lyrics In English

Boot cut jean pahre shirt rangdar re
Kali ainak gora gora kali le reha thar re

Main dekh ke raji ho lyu mera andy se bhartar re
Tu kre na kadar meri jalma

Tu mera handsome banda
Main Teri banno beautiful balma”

Dharmender sa chale jnu dhrti c haale
laage kti filmy sa scene re

Look kti desi Rakhe asla videshi
Tu nira Afgan ki afeem re

Chahwe Teri gel teri hoke chalna
Tu mera handsome banda
Main Teri banno beautiful balma”

Bann mera husband Hogi marriage grand
Baith ghodi pe byan mnne aayiye tu

Lyungi family smbhal Pura Rakhungi khyal
Chhora tere jisa godi mein khilaiye tu

Krun Purpose deyiye taal na
Tu mera handsome banda
Main Teri banno beautiful balma

RELATED ARTICLES

Most Popular

close