Chala Ri Maa Lyrics In Hindi English || चाणा री माँ ||

Chala Ri Maa Lyrics In Hindi English

Summary : Chala Ri Maa Song Album Song है। इस गाने मे Armaan Malik और Kritika Malik मुख्य भूमिका में है। इस गाने को Amit Dhull ने गाया है। और Music GR Music ने दिया है। इस गाने के बोल Amit Dhull ने लिखे है।

About : Chala Ri Maa Song

  • Song Title : Chala Ri Maa
  • Album : Chala Ri Maa (2022)
  • Singer : Amit Dhull
  • Music : GR Music
  • Lyrics : Amit Dhull
  • Director – Mohan Betab
  • Cast : Armaan Malik, Kritika Malik
  • Label : Vats Records

Mehfooz Hai (Official Video)

Chala Ri Maa Lyrics In Hindi

6 फुट का था गोरा गोरा
हरियाणे का छैल सा छोरा
लाट साहब सा जाचरया टोरा
कती चाणा था री माँ

आँख उठी गोली सी चली
चेहरे पे थी गजब की लाली
भितरले ने करग्या खाली
कती चाणा था री माँ

6 फुट का था गोरा गोरा
हरियाणे का छैल सा छोरा
लाट साहब सा जाचरया टोरा
कती चाणा था री माँ

धूल साहब

काली काली गाडी लेरया
जींद कानी के डीपर देरया
फ्रंट शीट वो स्लीपर लेरया
कती चाणा था री माँ

छोरिया की फर्स्ट चॉइस
नेचर एक नंबर का नाइस
उसके गेल्या ब्याह की ख्वाहिश
कती चाणा था री माँ

हा मीठे मीठे बोल बैरी के
जी कदे मखौल बैरी के
नखरे से अनमोल बैरी के
चाणा था री माँ

दोनों टाइम जिम माँ रह वो
तगड़ा रेसर ना हारे वो
यारा पे जान वारे वो
चाणा था री माँ

हा होक्के का शौकीन गाबरू
भोले में रह लीन गाबरू
दिल का से रंगीन गाबरू
चाणा था री माँ

नाम पुछ लिया गाम पूछ लिया
के के करे से काम पूछ लिया
दयागीरी का धाम पुछ लिया
फोंकरी आला था री माँ

6 फुट का था गोरा गोरा
हरियाणे का छैल सा छोरा
लाट साहब सा जाचरया टोरा
कती चाणा था री माँ

इट’स अ जीआर म्यूजिक

Chala Ri Maa Lyrics In English

6 Foot Ka Tha Gora Gora
Hariyane Ka Chhail Sa Chora
Laat Sahab Sa Jachrya Tora
Kati Chala Tha Ri Maa

Aankh Uthi Goli Si Chali
Chehre Pe Thi Gajab Ki Laali
Bhiterle Ne Kargya Khali
Kati Chala Tha Ri Maa

6 Foot Ka Tha Gora Gora
Hariyane Ka Chhail Sa Chora
Laat Sahab Sa Jachrya Tora
Kati Chala Tha Ri Maa

Dhull Sahab

Kaali Kaali Gaadi Lerya
Jind Kaani Ke Deeper Derya
Front Sheet Wo Sleeper Lerya
Kati Chala Tha Ri Maa

Choriya Ki First Choice
Nature Ek Number Ka Nice
Uske Gelya Byah Ki Khwahish
Kati Chala Tha Ri Maa

Ha Mithe Mithe Bol Bairy Ke
Jee Kade Makhol Bairy Ke
Nakhre Se Anmol Bairy Ke
Chala Tha Ri Maa

Dono Time Gym Maa Reh Vo
Tagda Racer Na Haare Wo
Yaara Pe Jaan Waare Wo
Chala Tha Ri Maa

Ha Hokke Ka Shokin Gaabru
Bhole Mein Reh Leen Gabaru
Dil Ka Se Rangeen Gabru
Chala Tha Ri Maa

Naam Puchliya Gaam Puchliya
Ke Ke Kare Se Kaam Puchliya
Dayagiri Ka Dhaam Puchliya
Fonkari Aala Tha Ri Maa

6 Foot Ka Tha Gora Gora
Hariyane Ka Chhail Sa Chora
Laat Sahab Sa Jachrya Tora
Kati Chala Tha Ri Maa

It’s A Gr Music

close