Tuesday, October 4, 2022
HomeNew SongsLaung Laachi Lyrics In Hindi English || लौंग लाची ||

Laung Laachi Lyrics In Hindi English || लौंग लाची ||

Laung Laachi Lyrics In Hindi English

Summary : Laung Laachi Song Album  Song है। इस गाने को Renuka Panwar ने गाया है। और Music Gurmeet Singh ने दिया है। इस गाने के बोल Renuka Panwar और Harmanjeet ने लिखे है।

About : Laung Laachi Song

  • Song Title : Laung Laachi
  • Album : Laung Laachi (2022)
  • Singer : Renuka Panwar
  • Music  : Gurmeet Singh
  • Lyrics : Renuka Panwar, Harmanjeet
  • Label : T-Series Haryanvi

Laung Laachi (Official Video)

Laung Laachi Lyrics In Hindi

हाय तू लौंग रे मैं लाची
तन्ने प्यार करूँ मैं साची
प्यार करूँ मैं साची
प्यार करूँ मैं साची

हाय तू लौंग रे मैं लाची
तन्ने प्यार करूँ मैं साची
तेरे इश्क़ में पड़ गयी
छोरी रही कोन्या आछी

हो तेरे इश्क़ में पड़ गयी
छोरी रही कोन्या आछी
हो तेरी आंख्यां आला तीर
होया पार लागे से

उस चाँद ते भी सोहना
मेरा यार लागे से
उस चाँद ते भी सोहना
मेरा यार लागे से

उस चाँद ते भी सोहना
मेरा यार लागे से

सुनो सुनो जी जनाब
रात आया मन्ने ख्वाब
आप घर मेरे आये
लेके हाथ में गुलाब

हाय सुनो सुनो जी जनाब
रात आया मन्ने ख्वाब
आप घर मेरे आये
लेके हाथ में गुलाब

मन्ने जचगी के तू भी
तैयार लागे से
उस चाँद ते भी सोहना
मेरा यार लागे से

उस चाँद ते भी सोहना
मेरा यार लागे से
उस चाँद ते भी सोहना
मेरा यार लागे से

तेरे नखरे हज़ार
बस करो सरकार
इब करदे ने हाँ
क्यूँ करावे इंतज़ार

हाय तेरे नखरे हज़ार
बस करो सरकार
इब करदे ने हाँ
क्यूँ करावे इंतज़ार

दिल तेरी गेल्या होया रे
फरार लागे से
उस चाँद ते भी सोहना
मेरा यार लागे से

उस चाँद ते भी सोहना
मेरा यार लागे से
उस चाँद ते भी सोहना
मेरा यार लागे से.

Laung Laachi Lyrics In English

Haaye Tu Laung Re Main Laachi
Tanne Pyar Karun Main Saachi
Pyar Karun Main Saachi
Pyar Karun Main Saachi

Haaye Tu Laung Re Main Laachi
Tanne Pyar Karun Main Saachi
Tere Ishq Mein Pad Gayi
Chhori Rahi Konya Aachhi

Ho Tere Ishq Mein Pad Gayi
Chhori Rahi Konya Aachhi
Ho Teri Aankhyan Aala Teer
Hoya Paar Laage Se

Us Chand Te Bhi Sohna
Mera Yaar Laage Se
Us Chand Te Bhi Sohna
Mera Yaar Laage Se

Us Chand Te Bhi Sohna
Mera Yaar Laage Se

Suno Suno Ji Janaab
Raat Aaya Manne Khwaab
Aap Ghar Mere Aaye
Leke Hath Mein Gulaab

Haaye Suno Suno Ji Janaab
Raat Aaya Manne Khwaab
Aap Ghar Mere Aaye
Leke Hath Mein Gulaab

Manne Jachgi Ke Tu Bhi
Taiyar Laage Se
Us Chand Te Bhi Sohna
Mera Yaar Laage Se

Us Chand Te Bhi Sohna
Mera Yaar Laage Se
Us Chand Te Bhi Sohna
Mera Yaar Laage Se

Tere Nakhre Hazaar
Bas Karo Sarkaar
Ib Karde Ne Haan
Kyun Karave Intezaar

Haaye Tere Nakhre Hazaar
Bas Karo Sarkaar
Ib Karde Ne Haan
Kyun Karave Intezaar

Dil Teri Gelya Hoya Re
Faraar Laage Se
Us Chand Te Bhi Sohna
Mera Yaar Laage Se

Us Chand Te Bhi Sohna
Mera Yaar Laage Se
Us Chand Te Bhi Sohna
Mera Yaar Laage Se

RELATED ARTICLES

Most Popular

close