Loot Liya Haryana Lyrics In Hindi English || लूट लिया हरियाणा ||

Loot Liya Haryana Lyrics In Hindi English

Summary : Loot Liya Haryana Song Album Song है। इस गाने में Sapna Choudhary मुख्य भूमिका में है। इस गाने को Harjeet Deewana और Akki Aryan ने गाया है। और Music Mix Loud Studio ने दिया है। इस गाने के बोल Raju Guda और Mohit Majariya ने लिखे है।

About : Loot Liya Haryana Song

  • Song Title : Loot Liya Haryana
  • Album : Loot Liya Haryana (2022)
  • Singer : Harjeet Deewana, Akki Aryan
  • Music  : Mix Loud Studio
  • Lyrics : Raju Guda, Mohit Majariya
  • Director : Sapna Choudhary
  • Cast : Sapna Choudhary
  • Label : Desi Geet

Loot Liya Haryana (Official Video)

Loot Liya Haryana Lyrics In Hindi

तू फीम ज्यू नशीली सै जान सुण ले
डिगांदी तू चालै ईमान सुण ले
तू फीम ज्यू नशीली सै जान सुण ले
डिगांदी तू चालै ईमान सुण ले

तेरे ढुंगे तहसील ऐड़ी ऊपर गोरी थाणा
ढुंगे तहसील गोरी ऐड़ी ऊपर थाणा

हो लूट लिया लूट लिया तन्नै हरियाणा
लूट लिया लूट लिया तन्नै हरियाणा
लूट लिया लूट लिया तन्नै हरियाणा

हो लेरी दिल्ली की गर्मी
लाहौर आला नखरा
केहर जवानी तेरे पाटण का खतरा

हो लेरी दिल्ली की गर्मी
लाहौर आला नखरा
केहर जवानी तेरे पाटण का खतरा

मौत का समान तेरा जोबन यो याणा
ओ मौत का समान तेरा जोबन यो याणा

हो लूट लिया लूट लिया तन्नै हरियाणा
लूट लिया लूट लिया तन्नै हरियाणा

बन्दे मारण का रै तू तो लेरी सै टेंडर
मूड न्यू बणा री जणू पीरी सै ब्लेंडर
मूड न्यू बणा री जणू पीरी सै ब्लेंडर
पीरी सै ब्लेंडर

बिन गेरे फसै ना कबूतरी यो दाणा
बिन गेरे फसै ना कबूतरी यो दाणा

ओ लूट लिया लूट लिया तन्नै हरियाणा
लूट लिया लूट लिया तन्नै हरियाणा

रै ताज बुक कर द्यूं
जै एक बै भर दे हामी
राजू गुड्डा गैल तेरी हो ज्यागी चाँदी

रै ताज बुक कर द्यूं
जै एक बै भर दे हामी
राजू गुड्डा गैल तेरी हो ज्यागी चाँदी
हाँ राजू गुड्डा गैल तेरी हो ज्यागी चाँदी

मोहित माजरिया भी लिखै तेरे पै गाणा
मोहित माजरिया भी लिखै तेरे पै गाणा

ओ लूट लिया लूट लिया तन्नै हरियाणा
लूट लिया लूट लिया तन्नै हरियाणा

Loot Liya Haryana Lyrics In English

Tu Feem Ju Nashila Se Jann Sun Le
Digandi Tu Chale Imann Sunle
Tu Feem Ju Nashili Se Jann Sun Le
Digandi Tu Chale Imann Sun Le

Tere Dhunge Tehsil Gori Aidi Upar Thana
Dhunge Tehsil Gori Aidi Upar Thana

Loot Liya Loot Liya Tne Haryana
Loot Liya Loot Liya Tne Haryana
Loot Liya Loot Liya Tne Haryana

Leri Delhi Ki Garmi Lahore Aala Nakhra
Kehar Jawani Teri Patan Ka Khatra
Delhi Ki Garmi Lahore Aala Nakhra
Kehar Jawani Teri Patan Ka Khatra

Maut Ka Saman Tera Joban Yo Yana
Maut Ka Saman Tera Joban Yo Yana

Loot Liya Loot Liya Tne Yo Haryana
Loot Liya Loot Liya Tne Yo Haryana
Loot Liya Loot Liya Tne Yo Haryana

Bande Maran Ka Rr Tu To Leri Se Tender
Mood Nyu Bnari Jnu Pii Ri Se Blender
Mood Nyu Bnari Jnu Pii Ri Se Blender

Bin Gere Fse Na Kabootri Ya Dana
Bin Gere Fse Na Kabootri Ya Dana

Loot Liya Loot Liya Tne Haryana
Loot Liya Loot Liya Tne Haryana
Loot Liya Loot Liya Tne Haryana

Re Taj Book Krdu Je Ek Be Bharde Hami
Raju Gudha Gail Teri Ho Ja Gi Chandi
Re Taj Book Krdu Je Ek Be Bharde Hami
Raju Gudha Gail Teri Ho Ja Gi Chandi

Mohit Majeriya B Likhe Tere Pe Gana
Mohit Majeriya B Likhe Tere Pe Gana

Loot Liya Loot Liyatne Haryana
Loot Liya Loot Liya Tne Haryana
Loot Liya Loot Liya Tne Haryana

close