Tuesday, October 4, 2022
HomeNew SongsTeri Rahungi Lyrics In Hindi English || Kade Bhi Na Sochiye Ke...

Teri Rahungi Lyrics In Hindi English || Kade Bhi Na Sochiye Ke Tane Main Bhula Dungi || तेरी रहूंगी ||

Teri Rahungi Lyrics In Hindi English

Summary : Teri Rahungi Song Album Song है। इस गाने मे Ndee Kundu और Pranjal Dahiya मुख्य भूमिका में है। इस गाने को Ndee Kundu ने गाया है। और Music Bamboo Beats ने दिया है। इस गाने के बोल Ndee Kundu ने लिखे है।

About : Teri Rahungi Song

  • Song Title : Teri Rahungi
  • Album : Teri Rahungi (2022)
  • Singer : Ndee Kundu
  • Music : Bamboo Beats
  • Lyrics : Ndee Kundu
  • Director : MP Sega
  • Cast : Ndee Kundu, Pranjal Dahiya
  • Label : Ranjha Music

Teri Rahungi (Official Video)

Teri Rahungi Lyrics In Hindi

कदे भी ना सोचिये के तने मैं भुला दूंगी
मिला ना जे तू आग दुनिया के ला दूंगी

कदे भी ना सोचिये के तने मैं भुला दूंगी
मिला ना जे तू आग दुनिया के ला दूं
तेरे बिना कदे जीण की ना सोची मने
तू है माटी मेरी तू है मेरा गहना

तेरी थी मैं तेरी हु मैं तेरी रहूंगी
किसे और की नी होके मने रहना
तेरी थी मैं तेरी हु मैं तेरी रहूंगी
किसे और की नी होके मने रहना

लॉयल है छोरा पुरे चाह करेगा
टाइम पास नहीं सीधा ब्याह करेगा
इसे बात की तो है तसली मेरे पूरी
प्यार मेरे गेल्या पूरा न्याह करेगा

इब आके बात करज्या ने माँ बापू ते
मने ढंग ते ना आता कुछ कहना
`
तेरी थी मैं तेरी हु मैं तेरी रहूंगी
किसे और की नी होके मने रहना
तेरी थी मैं तेरी हु मैं तेरी रहूंगी
किसे और की नी होके मने रहना

तेरे ते ना पहला कोई आया था पसंद
तेरे जितना ना फिर करया मने तंग
ले भी सकूँ हूँ जान दे भी सकूँ हूँ
तेरी खातिर मैं लड़ जाऊ दुनिया ते जंग

भांग प्यार आले रंग में ना गेडूंगी
मनु एनडी एनडी कुंडू तेरा कहना

तेरी थी मैं तेरी हु मैं तेरी रहूंगी
किसे और की नी होके मने रहना
तेरी थी मैं तेरी हु मैं तेरी रहूंगी
किसे और की नी होके मने रहना

Teri Rahungi Lyrics In English

Kade Bhi Na Sochiye Ke Tane Main Bhula Dungi
Mila Na Je Tu Aag Duniya Ke Laa Dungi

Kade Bhi Na Sochiye Ke Tane Main Bhula Dungi
Mila Na Je Tu Aag Duniya Ke Laa Dun
Tere Bina Kade Jeen Ki Na Sochi Maine
Tu Hai Maati Meri Tu Hai Mera Gehana

Teri Thi Main Teri Hu Main Teri Rahungi
Kise Aur Ki Ni Hoke Mane Rehna
Teri Thi Main Teri Hu Main Teri Rahungi
Kise Aur Ki Ni Hoke Mane Rehna

Loyal Hai Chora Pure Chah Karega
Time Pass Nhi Sidha Byah Karega
Ise Baat Ki Toh Hai Tasali Mere Puri
Pyar Mere Gelya Pura Nyah Karega

Ib Aake Baat Karjya Ne Maa Babu Te
Mane Dhang Te Na Aata Kuch Kehna

Teri Thi Main Teri Hu Main Teri Rahungi
Kise Aur Ki Ni Hoke Mane Rehna
Teri Thi Main Teri Hu Main Teri Rahungi
Kise Aur Ki Ni Hoke Mane Rehna

Tere Te Na Pehla Koye Aaya Tha Pasand
Tere Jitna Na Phir Karya Maine Tang
Le Bhi Sakun Hun Jaan De Bhi Sakun Hun
Teri Khatir Main Ladd Jau Duniya Te Jang

Bhang Pyar Aale Rang Mein Na Gedungi
Manu Ndee Ndee Kundu Tera Kehna

Teri Thi Main Teri Hu Main Teri Rahungi
Kise Aur Ki Ni Hoke Maine Rehna
Teri Thi Main Teri Hu Main Teri Rahungi
Kise Aur Ki Ni Hoke Maine Rehna

RELATED ARTICLES

Most Popular

close